Zwangerschapsyoga Arnhem

Yoga Willie

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga Op maandag om 19u geef ik yoga voor zwangeren in het geboortecentrum bij Puur Vroedvrouwen aan de Venlosingel 54 te Arnhem op de eerste verdieping.

Het is een doorlopende cursus en je kunt op elk gewenst moment instromen. Het beste kun je je vroeg in de zwangerschap opgeven zodat je zeker bent van een plaats.

De kosten bedragen € 15,00 per keer dat er yoga is, per periode vooraf, tot aan je uitgerekende datum, plus eenmalig € 15,00 inschrijfgeld. Beval je eerder, dan stort ik het te veel betaalde terug.

Tijdens deze bijeenkomsten leer je een ademtechniek die je helpt de ontsluitingsweeën op te vangen, maar die ook goed werkt bij de tandarts of een lastige schoonmoeder. Ook maak je d.m.v. ontspanningsmeditaties contact met je kindje. Door lichaam- en ademoefeningen word je soepeler en ontvankelijker. Zo intens en liefdevol met je lichaam en het nieuwe leven dat er in je groeit bezig zijn, geeft je inzicht en vertrouwen in je lichaam, zodat, wanneer jouw tijd gekomen is en de oerkrachten van de weeën komen, je er in mee kunt gaan en je jezelf over kunt geven aan het baren.

Tevens wordt er ingegaan op de veranderingen die niet alleen lichamelijk, maar ook in je emotionele beleving plaatsvinden.

Partnerbijeenkomsten:

Op speciale partnerbijeenkomsten wordt ingegaan op de rol die je partner speelt en hoe je partner jou en jullie kindje kan steunen. Deze bijeenkomsten worden los van de reguliere avonden gegeven. Je kunt je ook hiervoor bij mij opgeven. De kosten hiervan zijn € 30,- per paar. Privéles 70,-, deze lessen worden onder dezelfde voorwaarden vergoed als de groepslessen. Ik raad je aan tenminste eenmaal tijdens elke zwangerschap een partnerbijeenkomst te volgen. De tips die ik dan geef, krijg je na afloop op papier mee. En wat is nu fijner dan een partner naast je die je steunt, weet wat hij of zij kan verwachten en die in jou gelooft, wat zich ook voordoet.

                                  telefoonnummer 0614599111 

                             Of mail me, dat heeft mijn voorkeur 

                                      Yogawillie@gmail.com

 Copyright © 2021. Yoga Willie