Yoga Willie


Zwangerschapsyoga


an image

Op maandag om 19u en dinsdag om 21u geef ik yoga voor zwangeren in het geboortecentrum bij Puur Vroedvrouwen aan de Venlosingel 54 te Arnhem op de eerste verdieping.

Het is een doorlopende cursus en je kunt op elk gewenst moment instromen. Het beste kun je je vroeg in de zwangerschap opgeven zodat je zeker bent van een plaats. In de maanden juli en augustus gaan de cursisten van maandag 19u naar dinsdag 19u en in september gaat deze groep weer terug naar de maandag.

De kosten bedragen € 12,50 per keer dat er yoga is, per periode vooraf, tot aan je uitgerekende datum, plus eenmalig € 12,50 inschrijfgeld. Beval je eerder, dan stort ik het te veel betaalde terug. 

Rond de 20e week van de zwangerschap, tot aan de geboorte van je kindje, kun je deelnemen aan de yoga voor zwangeren.

Tijdens de bijeenkomsten maak je d.m.v. ontspanningsmeditaties contact met je kindje. Door lichaam- en ademoefeningen wordt je lichaam soepeler en ontvankelijker. Ook maak je alvast kennis met pers- en andere ademtechnieken. Zo intens en liefdevol met je lichaam en het nieuwe leven dat er in je groeit bezig zijn, geeft je inzicht en vertrouwen in je lichaam, zodat, als jouw tijd gekomen is en de oerkrachten van de weeën komen, je er in mee kunt gaan en je jezelf over kunt geven aan het baren.

Ook wordt er ingegaan op de veranderingen die niet alleen lichamelijk, maar ook in je emotionele beleving plaatsvinden.

Partnerbijeenkomsten:

Op speciale partnerbijeenkomsten wordt ingegaan op de rol die je partner speelt en hoe je partner jou en jullie kindje kan steunen. Deze bijeenkomsten worden los van de reguliere avonden gegeven en vinden meestal plaats op een zondagmiddag op dezelfde locatie waar de zwangerschapsyoga gegeven wordt.

Je kunt je ook hiervoor bij mij opgeven. De kosten hiervan zijn € 25,- per paar.

We beginnen telkens om 14u. Ik raad iedereen aan tenminste eenmaal tijdens elke zwangerschap een partnerbijeenkomst te volgen. De tips die ik dan geef, krijg je na afloop op papier mee. En wat is nu fijner dan een partner naast je die je steunt, weet wat hij of zij kan verwachten en die ondanks alles in jou gelooft.

 


                                      Yogawillie@gmail.com